Schuin tegenover de Albert Heijn, boven eetgelegenheid Foodplaza bevindt zich de tweede kapsalon van Imageline. Je loopt de trap op naar boven en komt in een mooie, natuurlijk verlichte salon. Een enthousiast team staat daar voor jou klaar om je te voorzien van een perfect geknipte coupe!
In onze salon werken wij met Goldwell, voor kwaliteitskleuringen en top haarverzorging en stylingproducten. Wij adviseren je graag! ’s Morgens werken wij op afspraak en ’s middags zonder. Neem voor vragen hier contact met ons op of bel direct. Je bent van harte welkom.

 

Recht tegenover het gemeentehuis vindt je onze eerste vestiging van Imageline kapsalons. In het stijlvolle interieur zullen wij ons best doen om aan al jouw haarwensen te voldoen. Tijd voor een nieuwe coupe of een nieuwe kleur? Wij hebben er zin in !
In onze salon werken wij met Goldwell, voor kwaliteitskleuringen en top haarverzorging en stylingproducten. Wij adviseren je graag! ’s Morgens werken wij op afspraak en ’s middags zonder. Neem voor vragen hier contact met ons op of bel direct. Je bent van harte welkom.